Flori pentru evenimente

Florile pentru evenimente sunt specialitatea noastră şi pur şi simplu adorăm să creăm decoruri florale memorabile pentru nunţi, botezuri, petreceri corporate, zile de naştere spectaculoase sau orice alt eveniment important din viaţa dumneavoastră.

Echipa noastră se adaptează cerinţelor dumneavoastră venind cu un concept original pentru a vă ajuta să surprindeţi starea de spirit şi să transmiteţi imaginea pe care v-o doriţi.

Pornind de la tematica sau conceptul evenimentului, echipa noastră, bazându-se pe experienţă, multă creativitate, cunostinţe dobândite la numeroase cursuri şi workshop-uri în domeniu, precum şi a recuzitei noastre constând în diverse decoraţiuni şi accesorii va construi un decor personalizat spectaculos.

Ce vă oferim?

- Consultaţie gratuită la o locaţie pe care puteţi să o alegeţi dv. pentru a discuta amănunţit despre cerinţele şi bugetul dv.;
- Servicii de instalare gratuită a decoraţiunilor noastre ;
- O echipă de florişti talentaţi care vor realiza aranjamente florale originale pentru dv.;
- O varietate de decoraţiuni pentru ornarea sălii, a candy bar-ului si a photo corner-ului disponibile pentru închiriere.
- Un raport foarte bun calitate-preţ

După o consultaţie gratuită la o locaţie aleasă de dumneavoastră, vom veni în scurt timp cu o propunere care să se potrivească cu bugetul şi cerinţele stabilite, apoi în ziua evenimentului vom instala cu profesionalism decorul agreat pentru a ne asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul de excepţie.

Indiferent de ocazie vă vom oferi un decor floral la cele mai înalte standarde deoarece folosim doar produse şi flori de calitate şi chiar dacă la finalul evenimentului, invitaţii dumneavoastră vor da semne de oboseală, putem să vă asigurăm că aranjamentele florale vor fi la fel de proaspete.